Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі
Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 3 шт- яйця;
- 200 г – цукор;
- 200 мл – кефір;
- 400 г – борошно;
- 1 ч.л. – сода;
- дрібка солі за смаком;
- ванілін за смаком;
- 400 г – яблука ( це 3-4 середні фрукти).
Покроковий рецепт
- Яблука очистити від шкірки та серцевини. Нарізати скибочками або кубиками – як вам більше до вподоби.
- Яйця збити з цукром. Додати кефір – і одразу ж кидайте чайну ложку соди.
- За смаком додайте сіль та ванілін.
- Поступово вмішуйте просіяне борошно.
- До тіста додайте яблука та заливайте у форму для випікання.
- Випікати 40-45 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!