Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі

17 Вересня, 2024 | Рецепти |

Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 3 шт- яйця;
  • 200 г – цукор;
  • 200 мл – кефір;
  • 400 г – борошно;
  • 1 ч.л. – сода;
  • дрібка солі за смаком;
  • ванілін за смаком;
  • 400 г – яблука ( це 3-4 середні фрукти).

Покроковий рецепт

  1. Яблука очистити від шкірки та серцевини. Нарізати скибочками або кубиками – як вам більше до вподоби.
  2. Яйця збити з цукром. Додати кефір – і одразу ж кидайте чайну ложку соди.
  3. За смаком додайте сіль та ванілін.
  4. Поступово вмішуйте просіяне борошно.
  5. До тіста додайте яблука та заливайте у форму для випікання.
  6. Випікати 40-45 хвилин при температурі у 180 градусів.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити