Новорічний салат з червоною рибою та зеленню
Наближається Новий рік, а це означає, що час готуватися до святкового столу! Якщо ви хочете здивувати гостей вишуканою стравою, пропонуємо спробувати легкий і неймовірно смачний салат з червоною рибою та зеленню. Цей салат ідеально поєднує ніжність риби, свіжість зелені та яскравий аромат заправки. Приготуємо?
Інгредієнти:
- Огірок – 1 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сьомга слабосолена – 150 г
Для заправки:
- Грецький йогурт – 2 ст. л.
- Гірчиця зерниста – 1 ст. л.
- Лимон, сік – за смаком
Покроковий рецепт:
- Яйця відварити, почистити й нарізати кубиком. Огірок, рибу та авокадо також нарізати кубиком або більш великі шматочки.
- Для заправки з’єднати всі інгредієнти.
- Поєднати рибу, зелень, яйця та овочі із заправкою. Дати настоятись до 60 хвилин.
Смачного!