• UA
  • RU
  • Оригінальне поєднання: салат з картоплі та редиски за рецептом Євгена Клопотенка

    Час приготування: 30 хвилин
    Порції: 2
    Складність: Легко

    Салат з запеченою редискою та картоплею — це свіже бачення звичних інгредієнтів. Новий варіант салату з додаванням запеченої редиски, пропонуємо поєднання простоти, аромату та яскравого смаку.

    Як запекти овочі в духовці

    Щоб овочі запеклися рівномірно, їх слід нарізати однаковими шматочками. Перед запіканням овочі поливають олією з високою температурою димлення (рафінована соняшникова, оливкова чи авокадова), додають ароматні спеції: чебрець, розмарин, тим’ян, орегано, кріп.

    Інгредієнти:

    • 200 г редиски
    • 300 г молодої картоплі
    • 150 г томатів чері
    • 2–3 гілочки чебрецю
    • 2 ст. л. оливкової олії
    • сіль, перець — за смаком

    Покроковий рецепт:

    • Крок 1:
      Редиску та картоплю ретельно миють і розрізають навпіл або на чотири частини залежно від розміру.
    • Крок 2:
      Овочі викладають на деко, солять, поливають олією, додають чебрець і запікають у духовці при 180°C до готовності. Після запікання дають охолонути.
    • Крок 3:
      Запечені овочі перекладають у салатник, додають порізані навпіл томати чері, листя чебрецю, приправляють сіллю, перцем і оливковою олією.

    Готувати — це просто!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram