Оригінальний гарнір: картопля з бринзою та оливками
Цей рецепт картопляної вечері поєднує простоту приготування та вишуканий смак, який стане родзинкою вашого столу. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 8 шт – картопля;
- 150 г – бринза;
- 100 г – оливки без кісточок;
- 1 ст.л. – лимонний сік;
- 3 ст.л. – сметана;
- 70 г – вершкове масло;
- зелень та сіль за смаком.
Покроковий рецепт
- Картоплю очистити і зварити до повної готовності. Додайте вершкове масло, закрийте кришкою і струсіть, щоб масло розподілилося по картоплі.
- Для заправки візьміть натерту бринзу, лимонний сік і сметану. Перемішайте разом.
- Зверху на гарячу картоплю викладіть заправку і посипте нарізаними оливками із зеленню.
Смачного!