• UA
  • RU
  • Перший смак весни: готуємо теплий салат з куркою та кабачком

    29 Березня, 2025 | Рецепти |

    Ніжне куряче філе, соковиті кабачки та свіжі овочі створюють легку й ароматну страву для весняного настрою. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • філе куряче (філе стегна) – 4 шт.
    • кабачок
    • перець болгарський
    • мікс салату, шпинат або айсберг
    • помідори
    • шампіньйони
    • соус соєвий – 2 ст. л.
    • сік лимонний – 1 ст. л.
    • гірчиця діжонська – 1 ч. л.

    Покроковий рецепт

    1. Куряче м’ясо замаринуйте у соєвому соусі і спеціях для курятини, на півгодини.
    2. Замариноване м’ясо наріжте на шматочки і обсмажте до золотистої скоринки.
    3. Нарізані скибочками кабачок та болгарський перець також обсмажте окремо.
    4. Листя салату добре промийте і руками порвіть на шматки. Томати наріжте на четвертинки. Якщо хочете додати і гриби – їх також обсмажте.
    5. Перемішайте все разом у глибокій салатній мисці.
    6. Приготуйте заправку з соєвого соусу, лимонного соку та гірчиці. Заправте, і добре перемішайте.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram