Перший смак весни: готуємо теплий салат з куркою та кабачком

Ніжне куряче філе, соковиті кабачки та свіжі овочі створюють легку й ароматну страву для весняного настрою. Приготуємо?
Інгредієнти:
- філе куряче (філе стегна) – 4 шт.
- кабачок
- перець болгарський
- мікс салату, шпинат або айсберг
- помідори
- шампіньйони
- соус соєвий – 2 ст. л.
- сік лимонний – 1 ст. л.
- гірчиця діжонська – 1 ч. л.
Покроковий рецепт
- Куряче м’ясо замаринуйте у соєвому соусі і спеціях для курятини, на півгодини.
- Замариноване м’ясо наріжте на шматочки і обсмажте до золотистої скоринки.
- Нарізані скибочками кабачок та болгарський перець також обсмажте окремо.
- Листя салату добре промийте і руками порвіть на шматки. Томати наріжте на четвертинки. Якщо хочете додати і гриби – їх також обсмажте.
- Перемішайте все разом у глибокій салатній мисці.
- Приготуйте заправку з соєвого соусу, лимонного соку та гірчиці. Заправте, і добре перемішайте.
Смачного!