Популярний яєчний салат з мінімум інгредієнтів

Яєчний салат – це класична страва, яка чудово доповнить святковий стіл на Великдень. Простий у приготуванні, з мінімальною кількістю інгредієнтів, він має ніжний смак і приємну текстуру. Приготуємо?
Інгредієнти:
- мариновані гриби – 300 г
- круто зварені яйця – 10 шт.
- консервований горошок – 1 банка
- мариновані огірки – 5 шт.
- часник – 2 зубчики
- сіль і перець – за смаком
- майонез і гірчиця – для заправлення
- шніт-цибуля – для прикрашання
Покроковий рецепт
- Круто зваріть яйця у підсоленій воді із додаванням оцту.
- Подрібніть огірки, часник та гриби, злийте зайву рідину з горошку.
- Варені яйця також наріжте кубиками і додайте до всіх інгредієнтів.
- До салату додайте майонез (2 ложки) і гірчицю (1 ложку). Для смаку можна посолити і поперчити.
- Для гарної подачі можна використати нарізану цибулю. Перед куштуванням поставте салат у холодильник на декілька годин.
Смачного!