• UA
  • RU
  • Простий рецепт маринованих грибів на зиму

    05 Жовтня, 2024 | Рецепти |

    Цей простий, швидкий і зрозумілий рецепт маринованих грибів буде в нагоді щоразу, адже складається з малої кількості інгредієнтів. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 1-1,5 кг – будь-яких грибів;
    • 1,5 л – води;
    • 1 ст.л. – солі;
    • 1 ст.л. – цукру;
    • 50 г – оцту;
    • кілька зубчиків часнику;
    • кілька горошин духмяного та чорного перцю;
    • кілька бруньок гвоздики.

    Покроковий рецепт

    1. Гриби помити, зварити. Грибний відвар злити – він не знадобиться.
    2. Щоб зварити маринад, потрібно: воду, сіль, цукор, оцет, часник та спеції змішати та довести до кипіння.
    3. Готовим маринадом залити варені гриби.
    4. Закрити герметично кришку від банки та зберігати у темному місці.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram