Простий рецепт маринованих грибів на зиму
Цей простий, швидкий і зрозумілий рецепт маринованих грибів буде в нагоді щоразу, адже складається з малої кількості інгредієнтів. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 1-1,5 кг – будь-яких грибів;
- 1,5 л – води;
- 1 ст.л. – солі;
- 1 ст.л. – цукру;
- 50 г – оцту;
- кілька зубчиків часнику;
- кілька горошин духмяного та чорного перцю;
- кілька бруньок гвоздики.
Покроковий рецепт
- Гриби помити, зварити. Грибний відвар злити – він не знадобиться.
- Щоб зварити маринад, потрібно: воду, сіль, цукор, оцет, часник та спеції змішати та довести до кипіння.
- Готовим маринадом залити варені гриби.
- Закрити герметично кришку від банки та зберігати у темному місці.
Смачного!