Салат в осінньому стилі з гарбузом, фетою і шпинатом
З початком осіннього сезону обов’язково треба зробити декілька страв з гарбузом – наприклад салат з фетою, гарбузом та шпинатом. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 300 г – гарбуз;
- 250 г – сир фета;
- 2 ст.л. – рослинна олія;
- 65 г – шпинат або бейбі-шпинат;
- 200 г – консервована червона квасаоля;
- 2 ст.л. – оливкова олія (для заправки);
- 0,5 ст.л. – оливкова олія;
- сіль до смаку.
Покроковий рецепт
- Гарбуз очистити та нарізати невеликими кубиками.
- На сковорідці обсмажити шматочки гарбузу на маленькому вогні впродовж 10 хвилин.
- Сир фета також нарізати у формі кубика, шпинат помити та нарізати.
- Квасолю промити у фільтрованіц воді та висушити на паперовому рушнику.
- Поєднати у гарній салатниці всі інгредієнти і заправити оливковою олією. Посолити і додати коріандра.
Смачного!