Сезонна літня випічка до затишного столу: рецепт пирога з персиками
02 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Пухкий як хмаринка, з приємними вологими персиками всередині – що є ідеальнішим до сімейної вечері? Стиглі персики вже чекають на приготування, а український шеф-кухар Євген Клопотенко розробив свій рецепт для цієї запашної випічки.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
- Яйця збийте спочатку окремо, потім з цукром. Додайте кефір.
- До борошна додайте розпушувача, солі та ванільного цукру. Поєднуємо сухі та вологі інгредієнти в одній посудині.
- Поступово додайте у тісто 100 мл олії – замішуйте до однорідної консистенції.
- Персики звільнити від кісточок і порізати довільними шматочками. Наприклад, це можуть бути дольки.
- У форму для випікання спочатку залийте тісто, потім персики викладіть зверху. Посипте цукром.
- Випікайте пиріг 1 годину та 10 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
Вдарив сокирою по голові і підпалив квартиру: у Кривому Розі 16-річний онук вбив власну бабусю
Вранці 9 вересня до служб спасіння надійшло повідомлення про пожежу, палала квартира на 5-му поверсі...
Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди
У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...
Слідом за голосами: в Кам’янському відбулася презентація антології військових письменників
В центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченко відбулася презентація "Антології військових письменників" в рамках програми-мандрівки "Слідом...