Сезонна літня випічка до затишного столу: рецепт пирога з персиками
Пухкий як хмаринка, з приємними вологими персиками всередині – що є ідеальнішим до сімейної вечері? Стиглі персики вже чекають на приготування, а український шеф-кухар Євген Клопотенко розробив свій рецепт для цієї запашної випічки.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
- Яйця збийте спочатку окремо, потім з цукром. Додайте кефір.
- До борошна додайте розпушувача, солі та ванільного цукру. Поєднуємо сухі та вологі інгредієнти в одній посудині.
- Поступово додайте у тісто 100 мл олії – замішуйте до однорідної консистенції.
- Персики звільнити від кісточок і порізати довільними шматочками. Наприклад, це можуть бути дольки.
- У форму для випікання спочатку залийте тісто, потім персики викладіть зверху. Посипте цукром.
- Випікайте пиріг 1 годину та 10 хвилин при 180 градусах.
Смачного!