Сезонна літня випічка до затишного столу: рецепт пирога з персиками

02 Серпня, 2024 |

Пухкий як хмаринка, з приємними вологими персиками всередині – що є ідеальнішим до сімейної вечері? Стиглі персики вже чекають на приготування, а український шеф-кухар Євген Клопотенко розробив свій рецепт для цієї запашної випічки.

Інгредієнти:

Покроковий рецепт

  1. Яйця збийте спочатку окремо, потім з цукром. Додайте кефір.
  2. До борошна додайте розпушувача, солі та ванільного цукру. Поєднуємо сухі та вологі інгредієнти в одній посудині.
  3. Поступово додайте у тісто 100 мл олії – замішуйте до однорідної консистенції.
  4. Персики звільнити від кісточок і порізати довільними шматочками. Наприклад, це можуть бути дольки.
  5. У форму для випікання спочатку залийте тісто, потім персики викладіть зверху. Посипте цукром.
  6. Випікайте пиріг 1 годину та 10 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)

Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...

17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман

Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...

Вдарив сокирою по голові і підпалив квартиру: у Кривому Розі 16-річний онук вбив власну бабусю

Вранці 9 вересня до служб спасіння надійшло повідомлення про пожежу, палала квартира на 5-му поверсі...

Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди

У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...

Слідом за голосами: в Кам’янському відбулася презентація антології військових письменників

В центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченко відбулася презентація "Антології військових письменників" в рамках програми-мандрівки "Слідом...