Шоколадне мармурове печиво до чаю
Затишня осіння атмосфера не може обійтись без домашньої випічки як шоколадне печиво. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 120 г – вершкового масла;
- 100 г – цукру;
- 2 шт – яйця;
- 70 г – какао;
- 240 г – борошна;
- 2 ч.л. – розпушувача;
- 1 дрібка – солі;
- 3 ст.л. – цукрової пудри.
Покроковий рецепт
- Збиваємо разом яйце, цукор та сіль. Додаємо розтоплене вершкове масло та перемішуємо.
- Додаємо в масу розпушувач, просіяні какао і борошно.
- Перемішуємо до стану однорідного і трохи липкого тіста.
- Формуємо кульку 25-30 г і обвалюємо у цукровій пудрі.
- Випікати у розігрітій попередньо духовці до 200 градусів 15 хвилин.
- Даємо готовому печиву охолонути.
Смачного!