Швидкий і корисний гарнір: пряна запечена морква

Пряна запечена морква ідеально поєднується з м’ясом, рибою або як самостійна страва для легкої вечері. Приготуємо?
Інгредієнти:
-
6 шт — морква
-
1 ст. л. — мед
-
1 ст. л. — сік лимонний
-
4 ст. л. — олія оливкова
-
1 зубок — часник
-
0,5 ч. л. — коріандр мелений
-
за смаком — перець чилі та сіль
Покроковий рецепт
- Моркву наріжте вздовж, щоб вийшли довгі шматки. Додайте до моркви оливкової олії, коріандр, перець чилі та сіль. Перетріть овоч у спеціях.
- Духовку заздалегідь розігрійте до 200 градусів. Викладіть моркву на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте так 20 хвилин.
- Змішайте решту олії, лимонний сік, мед, подрібнений часник. Заправте цією сумішшю готову запечену моркву.
Смачного!