• UA
  • RU
  • Швидкий і корисний гарнір: пряна запечена морква

    17 Травня, 2025 | Рецепти |

    Пряна запечена морква ідеально поєднується з м’ясом, рибою або як самостійна страва для легкої вечері. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 6 шт — морква

    • 1 ст. л. — мед

    • 1 ст. л. — сік лимонний

    • 4 ст. л. — олія оливкова

    • 1 зубок — часник

    • 0,5 ч. л. — коріандр мелений

    • за смаком — перець чилі та сіль

    Покроковий рецепт

    1. Моркву наріжте вздовж, щоб вийшли довгі шматки. Додайте до моркви оливкової олії, коріандр, перець чилі та сіль. Перетріть овоч у спеціях.
    2. Духовку заздалегідь розігрійте до 200 градусів. Викладіть моркву на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте так 20 хвилин.
    3. Змішайте решту олії, лимонний сік, мед, подрібнений часник. Заправте цією сумішшю готову запечену моркву.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram