Смачний рибний пиріг за 30 хвилини
17 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Заливний рибний пиріг готується всього 30 хвилини – його секрет у супер еластичному тісті, що не потрібно розкачувати. Приготуємо?
Інгредієнти для тіста:
- 4 шт – яйця;
- 1 ч.л. – сіль;
- 250 г – сметана;
- 50 мл – олія;
- 1 ч.л. – гірчиця;
- 180 г – борошно;
- 1 ч.л. – розпушувач.
Інгредієнти для начинки:
- 150 г – рибне філе чи рибні консерви;
- за смаком – зелена цибуля;
- 3 шт – яйця;
- 80 г – рис;
- за смаком – сіль та чорний перець.
Покроковий рецепт
- Рибні консерви перемішати з сіллю, спеціями та нарізаною зеленою цибулею. Якщо обрали філе – потрібно зварити до 10 хвилин.
- Яйця та рис зварити для начинки.
- Зварені яйця та рис перемішати з рибою. Начинка готова.
- Яйця та сіль збити в окремій посудині. Додати сметану, олію та гірчицю.
- Борошно з розпушувачем перемішати окремо і додати до загальної маси. Вимішати тісто.
- У форму для випікання наливаємо половину тіста, зверху можна присипати панірувальними сухарями – щоб начинка не опускалась на дно.
- Засипаємо рибну начинку і заливаємо залишками тіста зверху.
- Випікати 30 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...
Вишукане поєднання: готуємо сирний пиріг з грушами
Вишуканий пиріг-тарт із класичним поєднанням солодкої соковитої груші і солонуватого сиру підійде як оригінальна закуска...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...