Смачний рибний пиріг за 30 хвилини

17 Вересня, 2024 | Рецепти |

Заливний рибний пиріг готується всього 30 хвилини – його секрет у супер еластичному тісті, що не потрібно розкачувати. Приготуємо?

Інгредієнти для тіста:

  • 4 шт – яйця;
  • 1 ч.л. – сіль;
  • 250 г – сметана;
  • 50 мл – олія;
  • 1 ч.л. – гірчиця;
  • 180 г – борошно;
  • 1 ч.л. – розпушувач.

Інгредієнти для начинки:

  • 150 г – рибне філе чи рибні консерви;
  • за смаком – зелена цибуля;
  • 3 шт – яйця;
  • 80 г – рис;
  • за смаком – сіль та чорний перець.

Покроковий рецепт

  1. Рибні консерви перемішати з сіллю, спеціями та нарізаною зеленою цибулею. Якщо обрали філе – потрібно зварити до 10 хвилин.
  2. Яйця та рис зварити для начинки.
  3. Зварені яйця та рис перемішати з рибою. Начинка готова.
  4. Яйця та сіль збити в окремій посудині. Додати сметану, олію та гірчицю.
  5. Борошно з розпушувачем перемішати окремо і додати до загальної маси. Вимішати тісто.
  6. У форму для випікання наливаємо половину тіста, зверху можна присипати панірувальними сухарями – щоб начинка не опускалась на дно.
  7. Засипаємо рибну начинку і заливаємо залишками тіста зверху.
  8. Випікати 30 хвилин при температурі у 180 градусів.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram