Соковиті та хрусткі курячі стріпси
Соковите м’ясо в хрусткій оболонці – завжди доречні до вашого перекусу. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – курячі філе;
- 2 шт – подрібнені зубчики часнику;
- 5 ст.л. – натуральний йогурт;
- 6 ст.л. – борошна;
- дрібка солі;
- 6 ст.л. – панірувальних сухарів;
- 1 ч.л. – солодкої паприки;
- 1 ч.л. – сушеного часнику;
- дрібка чорного перцю;
- 1 шт – яйце;
- олія.
Покроковий рецепт
- До йогурту додати сіль та спеції. Філе нарізати характерними шматочками – стріпсами.
- Курку маринуємо у йогурті від 20 хвилин до декількох годин.
- Поєднати сухі складові: борошно, панірувальні сухарі, паприка, часник, сіль та перець.
- Збити яйце.
- Кожен стріпс спочатку обвалюємо в яйці, потім у суміші борошна з сухарями.
- Смажимо на олії у сковорідці до золотистого кольору.
- Готові стріпси варто викласти на паперовий пушник – він вбере зайвий жир.
Смачного!