Соковиті та хрусткі курячі стріпси

23 Вересня, 2024 |

Соковите м’ясо в хрусткій оболонці – завжди доречні до вашого перекусу. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 2 шт – курячі філе;
  • 2 шт – подрібнені зубчики часнику;
  • 5 ст.л. – натуральний йогурт;
  • 6 ст.л. – борошна;
  • дрібка солі;
  • 6 ст.л. – панірувальних сухарів;
  • 1 ч.л. – солодкої паприки;
  • 1 ч.л. – сушеного часнику;
  • дрібка чорного перцю;
  • 1 шт – яйце;
  • олія.

Покроковий рецепт

  1. До йогурту додати сіль та спеції. Філе нарізати характерними шматочками – стріпсами.
  2. Курку маринуємо у йогурті від 20 хвилин до декількох годин.
  3. Поєднати сухі складові: борошно, панірувальні сухарі, паприка, часник, сіль та перець.
  4. Збити яйце.
  5. Кожен стріпс спочатку обвалюємо в яйці, потім у суміші борошна з сухарями.
  6. Смажимо на олії у сковорідці до золотистого кольору.
  7. Готові стріпси варто викласти на паперовий пушник – він вбере зайвий жир.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити