• UA
  • RU
  • Соковиті та хрусткі курячі стріпси

    23 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Соковите м’ясо в хрусткій оболонці – завжди доречні до вашого перекусу. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 шт – курячі філе;
    • 2 шт – подрібнені зубчики часнику;
    • 5 ст.л. – натуральний йогурт;
    • 6 ст.л. – борошна;
    • дрібка солі;
    • 6 ст.л. – панірувальних сухарів;
    • 1 ч.л. – солодкої паприки;
    • 1 ч.л. – сушеного часнику;
    • дрібка чорного перцю;
    • 1 шт – яйце;
    • олія.

    Покроковий рецепт

    1. До йогурту додати сіль та спеції. Філе нарізати характерними шматочками – стріпсами.
    2. Курку маринуємо у йогурті від 20 хвилин до декількох годин.
    3. Поєднати сухі складові: борошно, панірувальні сухарі, паприка, часник, сіль та перець.
    4. Збити яйце.
    5. Кожен стріпс спочатку обвалюємо в яйці, потім у суміші борошна з сухарями.
    6. Смажимо на олії у сковорідці до золотистого кольору.
    7. Готові стріпси варто викласти на паперовий пушник – він вбере зайвий жир.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram