• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Соковитий і хрусткий кордон-блю

    28 Червня, 2025 | Рецепти |

    Соковите м’ясо всередині й апетитна хрустка скоринка ззовні — саме таким має бути ідеальний кордон-блю. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 шт – філе індички (або курки)

    • 1 ч. л – сушений розмарин

    • за смаком – сіль

    • за смаком – перець

    • 1 ст. л – оливкова олія

    • 1 ст. л – томатна паста

    • 4 шт – в’ялені помідори

    • 40 г – тертий сир

    • 1 жменя – рукола чи молодий шпинат

    • 1 ч. л – діжонська або зернова гірчиця

    • 1 ст. л – тертий пармезан

    Покроковий рецепт

    1. У блендері зробіть фарш з обраного філе, розмарину, солі та перцю. На змащеному олією пергаменту розрівняйте це м’ясо у тонкий пласт, приблизно товщиною 1 см.
    2. На половину пласту викладіть начинку – томатна паста, в’ялені томати, тертий сир і трішки зелені. На іншу половинку викладіть гірчицю.
    3. За допомогою пергаменту обережно перекиньте одну половину пласта на іншу, зробіть "пиріжок". Щільно притисніть краї пальцями чи виделкою. Зверху можна ще додати сиру.
    4. Запікайте у духовці 20–25 хв за 200°C (режим конвекції). Для рум’яної скоринки — наприкінці ввімкніть гриль на пару хв.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram