Веганські котлети з грибів та овочів
Веганські котлети з грибів та овочів можуть стати цікавим разноманіттям вашого раціону або ж його постійною складовою. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – печериці;
- 1 шт – середня цибулина;
- 1 шт – середня морква;
- 5 ст.л. – олія;
- 0,5 ч.л. – сіль;
- 2 шт – зубчики часнику;
- 100 г – панірувальні сухарі.
Покроковий рецепт
- Печериці помити та нарізати на чвертини.
- Цибулину та моркву очистити, нарізати кубиками. Часник подрібнити.
- Посмажте гриби 5 хвилин на пательні олією, на середньому вогні. Додайте до грибів цибулю й моркву, смажте разом 3-4 хвилини. Посоліть та дайте суміші трішки охолонути.
- Суміш перебити блендером до стану фаршу. Додайте більшу частину сухарів, подрібнений часник і залиште відпочивати ще 15 хвилин.
- Сформуйте котлети, обваляйте їх з усіх боків у панірувальних сухарів.
- Смажте з кожної сторои пару хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!