Весняний настрій на кухні: швидкі брускети з помідорами

Весна – час легких, яскравих і смачних страв! Коли природа оживає, хочеться додати свіжих барв і на свою тарілку. Що може бути простішим і водночас вишуканішим, ніж класичні італійські брускети з помідорами?
Інгредієнти:
- помідори — 6-7 шт.
- червона цибуля — 1 шт.
- часник — 3-4 зубчики
- оливкова олія — 1 ст. л.
- бальзамічний оцет – 2 ст. л.
- свіжий базилік — невеликий пучок
- сіль та перець для смаку
- багет — 1 шт.
- оливкова олія
Покроковий рецепт
- Подрібніть томати і цибілю, також за допомогою часникодавилки подрібніть часник. Багет обирайте нарізаний або самостійно поділіть на середні шматочки.
- Змішайте помідори, червону цибулю, часник, олію, оцет та базилік.
- Викладіть скибочки багету на деко і змістіть олією. Посмажте до легкої золотистох скоринки.
- Кожну готову скибочку натріть часником. Зверху покладіть овочеву суміш.
Смачного!