• UA
  • RU
  • Кам’янчан запрошують до участі у конкурсі «Сильні та натхненні»

    03 Листопада, 2021

    «Кабінет молодого автора НСПУ» спільно з друкарнею «7bc», а також із Дніпропетровським осередком НСПУ, обласною бібліотекою для дітей та мистецькою спільнотою «VivArt» запрошують прозаїків долучитися до Всеукраїнського літературного конкурсу творів «Сильні та натхненні: історії, які допомагають долати труднощі». Про це повідомила Юлія Бережко-Камінська, секретар НСПУ по роботі з молодими авторами.

     

    Умови участі доволі прості. Потрібно цікаво й художньо представити для дітей середнього і старшого шкільного віку реальну історію з життя, де головний герой проявляє мудрість і доброту в ситуації, в якій проявити саме це означає перемогу над власними слабкостями.

    Розкажіть у жанрі оповідання чи новели історію, написану на основі реальних подій, про життя людей, які виросли (чи ростуть) без батьків або мають серйозні фізичні вади, але успішно долають життєві випробування і труднощі та можуть надихати своїм прикладом інших.

    Обсяг текстів — до 10 тисяч символів із пробілами.

    Кінцевий термін подачі творів — до 15 грудня 2021 року.

    Жодних вікових обмежень.

    Твір необхідно надіслати на адресу: berkam29@gmail.com

    У темі листа просимо вказати: «Сильні та натхненні», та прикріпити вордівський документ із назвою: «своє прізвище + Сильні та натхненні».

    У вордівському файлі перед конкурсним твором необхідно розмістити супровідний лист із короткою (до 2000 знаків) біографією автора і контактними даними: адресу електронної скриньки, телефон, посилання на сторінку у фейсбуці (за наявності). Якщо твір, який ви надсилаєте, має свою передісторію, розкажіть її.

    Обов’язковою умовою також є поширення у себе на сторінці в соцмережах публікації про цей конкурс (можна розмістити це оголошення про конкурс із сайту НСПУ).

    20 найкращих оповідань після конкурсного відбору увійдуть до книжки для дітей-сиріт і дітей із підвищеними потребами, а також отримають дипломи Національної спілки письменників України та будуть запрошені на презентацію книжки.

     

    Читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Декоративно-прикладне мистецтво з теплом душі: у музеї історії міста Кам’янське відкрилася виставка «Світ Божий як Великдень»

    У Музеї історії міста Кам’янське відбулося відкриття Всеукраїнської Великодньої виставки «Світ Божий як Великдень». Свої...

    Український степ гине не тільки від снарядів: території «захопили» безкрайні сміттєзвалища

    На сьогоднішній день стихійні сміттєзвалищ є великою проблемою та кількість їх щороку зростає. Саме стихійні...

    Поліцейські Кам’янського району вилучили підакцизні товари на понад 145 тисяч гривень

    У Кам’янському районі триває боротьба з незаконним обігом нелегальної продукції. Загалом правоохоронці вилучили підакцизних товарів...

    Реалізація програми іповенції у Кам’янському

    Камʼянський міський голова відвідав кінний двір «Отаман» та поспілкувався із його керівником Олександром Ткаченком. «Цього...

    Спорядження і рюкзаки: сапери отримали допомогу від «Бджоли»

    «Бджола» продовжує системно підтримувати наших захисників на передовій. Партійці та волонтери передали комплекти спорядження саперній...