• UA
  • RU
  • Юні артисти Кам’янського підбили підсумки навчального року

    17 Червня, 2023

    Завершився навчальний рік у двох театральних та вокальній студіях Дитячої творчої майстерні «Гармонія», яка діє при Академічному музично-драматичному театрі імені Лесі Українки в приміщенні Нової сцени.

    Театральна студія під керуванням Людмили Соляник звітувала прем’єрами двох вистав: казки-пригоди «Коротульки з квіткового міста» за оповіданнями Миколи Носова і постановкою «П’явка» за п’єсою Роберта Орешника.

    Керівники театральної студії для дітей старшого віку, заслужена артистка України Марина Юрченко і Максим Монастирський поставили зі своїми вихованцями казку Моріса Метерлінка «Блакитний птах».

    А юні співаки з вокальної студії, якою керує Ірина Шульга, підготували для своїх батьків великий звітний концерт «І пісня лине в Україні».

    «Вітаємо всіх юних артистів та їх педагогів з прекрасними творчими досягненнями!» – зазначають у театрі. А ми, в свою чергу, приєднуємось до вітань.

    Юні артисти Кам’янського підбили підсумки навчального року Юні артисти Кам’янського підбили підсумки навчального року Юні артисти Кам’янського підбили підсумки навчального року Юні артисти Кам’янського підбили підсумки навчального року

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити