Омлет Пуляр від Павчика: відомий кам’янчанин поділився рецептом незвичайної страви
Омлет Пуляр – ідеальна страва для сніданку. Це незвичайний пишний омлет, який швидко готується і точно приємно вразить своїм виглядом та смаком рідних.
Рецептом цієї вишуканої страви поділився відомий шеф-кухар з Кам’янського, переможець шоу "МастерШеф" – Вадим Бжезинський (Пава).
“Цей омлет не має рівних, він надзвичайно красивий і ніжний – зберігайте, готуйте для себе та своїх близьких”, – запевняє Пава.
Інгредієнти:
- яйце куряче – 3 шт
- креветки – 3 шт
- руккола
- авокадо – 1/2 шт
- перець чилі
- томати – 1 шт
- вершкове масло/оливковое олія
- сіль, перець по смаку
Приготування:
Чистимо креветки. Беремо яйця і відділяємо жовтки від білків. Приправляємо жовтки спеціями, білки лише трохи солимо. Перемішуємо жовтки вінчиком або міксером. Окремо збиваємо до пухких піків білки.
На розігріту пательню додаємо вершкове масло та виливаємо жовтки. Потім вливаємо збиті білки.
Нарізаємо овочі: авокадо, помідор, перець чилі. Смажимо креветки.
Зверху готового омлету викладаємо креветки, зелень, овочі.
Смачного!