Абрикосове масло – солодке рішення до канапок вранці
Ранкові бутерброди стануть цікавішими та смачнішими разом з цією абрикосовою намазкою, зробленою за 30 хвилин. Приготуємо?
Інгредієнти:
- абрикоси – 500 г;
- цукор – 75-150 г;
- ванільний цукор – 1 пакетик;
- сіль;
- лимонний сік – 1 ст.л;
- цедра лимона;
- вершкове масло – 150 г.
Покроковий рецепт
- Абрикоси помити, дістати з них кісточки та розрізати на половинки. Закинути у кастрюлю.
- Додати цукор, ванільний цукор, лимонний сік та цедру. Тушкувати разом на середньому вогні 15 хвилин.
- Додати вершкове масло і потримати на вогні ще 5 хвилин.
- Ретельно перебийте суміш блендером до утворення однорідної маси. За бажанням можете перетерти через сито.
- Абрикосове масло зберігати у холодильнику. Також можна заморозити чи законсервувати.
Смачного!