• UA
  • RU
  • Банановий пудинг з морозива: сніданок за 30 хвилин

    28 Липня, 2024 | Новини |

    З часом класичний сніданок у вигляді вівсянки може трішки набридати. Тому ділимось цікавим літнім рецептом бананового пудингу з морозива, на яке витратите 30 хвилин вашого вечора – а зранку отримаєте смачний і солодкий початок дня.

    Інгредієнти:

    • 2 шт – банани;
    • 320 мл – молоко;
    • 3 ст.л. – пшеничне борошно;
    • 2 шт – яйця;
    • 70 г – печиво пісочне;
    • 1,5 ч. л. – вершкове масло 82%;
    • 80 г – цукор;
    • 2 г – ванільний цукор;
    • 100 г – пломбір.

    Готуємо пудинг!

    1. У кастрюлі поєднуємо молоко і просіяне борошно. Збиваємо разом до зникнення комків – це зручно робити за допомогою міксеру.
    2. Відділяємо жовтки, до них додаємо звичайний і ванільний цукор. Збиваємо разом.
    3. Перекладаємо яйцеву суміш до молочної. Збиваємо до однорідної консистенції.
    4. Ставимо на вогонь на 3 хвилин, паралельно постійно помішуючи.
    5. Коли суміш стане густою, знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло. Чекаємо поки все охолоне.
    6. Один банан ріжемо на шматочки та перекладаємо в чашу блендера. Викладаємо частину пудингу з каструлі та подрібнюємо інгредієнти протягом кількох хвилин — до кремової консистенції.
    7. Інший банан нарізаємо кружечками і дрібнимо печиво – це буде для нижнього шару.
    8. На дно бажаної форми викладаємо банани та печиво, зверху — шар пудингу та кульку морозива. Повторюємо послідовність до повного наповнення склянок.
    9. Залишаємо пудинг у холодильнику на кілька годин.

    Смачного!

    Фото: iStock
    Фото: iStock

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити