Чайний лимонад: освіжаюча кислинка у напої з каркаде
Чай каркаде – незвична на смак основа для освіжаючого літнього лимонаду. Для більш насиченого смаку у цьому рецепті пропонуємо додати апельсин. Витратьте півгодини свого вільного часу і додайте у свої рецепти щось новенького!
Інгредієнти:
Час готувати!
- Добре очистити поверхню апельсинів. Зрізати цедру стрічками – не захоплюйте гірку білу частину фрукту. В каструлю викладіть цедру, вичавіть з апельсинів сік, додайте 5 ст.л. цукру і влийте 500 мл води.
- Доводьте до кипіння декілька хвилин та всипте 3 ст.л. листя каркаде. Проваріть 1 хвилину, доки не розчиниться цукор, залиште сироп до повного “вистигання”.
- Вже охолоджений сироп пропускаємо через сито.
- У скляний глечик або графін заливаємо сироп з чаю та апельсинів, столову газовану воду та кубики льоду. Для класичного смаку додайте м’яту.
Смачного!