Цікава інтерпретація традиційної страви: вегетарінаський борщ

29 Серпня, 2024 |

Ароматний і смачний борщ може бути і без м’яса – тому цей рецепт традиційної страви стане у нагоді для веганів та вегетаріанців. Також цікаво буде спробувати розбавити ним свій щоденний раціон. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 500 г – картопля;
  • 150 г – цибуля;
  • 100 г – морква;
  • 250 г – буряк;
  • 50 г – болгарський перець;
  • 100 г – томатів;
  • 100 г – кетчуп;
  • 300 г – цвітна капуста;
  • 3 зубчики – часнику;
  • 2 ст. л. – оцету;
  • 1 ст.л. – цукру;
  • спеції за смаком.

Покроковий рецепт

  1. Всі овочі вимити, очистити та нарізати кубиками. Моркву можна нарізати соломкою.
  2. Обсмажуємо овочі на сковорідці або у мультиварці при режимі "Смаження" 15 хвилин. Спочатку смажимо моркву, цибулю та перець 5 хвилин, потім додаємо буряк з томатами і оцет з цукром. Смажимо ще пару хвилин, додаємо кетчуп і завершуємо смаження.
  3. Тепер у кастрюлі або у мультиварці при режимі "Суп" заливаємо водою засмажку з овочів, картоплю і цвітну капусту – варимо так до повної готовності або ж до закінчення програми.
  4. До готового борщу можна додати спеції та зелень.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити