• UA
  • RU
  • Цікава інтерпретація традиційної страви: вегетарінаський борщ

    Ароматний і смачний борщ може бути і без м’яса – тому цей рецепт традиційної страви стане у нагоді для веганів та вегетаріанців. Також цікаво буде спробувати розбавити ним свій щоденний раціон. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 500 г – картопля;
    • 150 г – цибуля;
    • 100 г – морква;
    • 250 г – буряк;
    • 50 г – болгарський перець;
    • 100 г – томатів;
    • 100 г – кетчуп;
    • 300 г – цвітна капуста;
    • 3 зубчики – часнику;
    • 2 ст. л. – оцету;
    • 1 ст.л. – цукру;
    • спеції за смаком.

    Покроковий рецепт

    1. Всі овочі вимити, очистити та нарізати кубиками. Моркву можна нарізати соломкою.
    2. Обсмажуємо овочі на сковорідці або у мультиварці при режимі “Смаження” 15 хвилин. Спочатку смажимо моркву, цибулю та перець 5 хвилин, потім додаємо буряк з томатами і оцет з цукром. Смажимо ще пару хвилин, додаємо кетчуп і завершуємо смаження.
    3. Тепер у кастрюлі або у мультиварці при режимі “Суп” заливаємо водою засмажку з овочів, картоплю і цвітну капусту – варимо так до повної готовності або ж до закінчення програми.
    4. До готового борщу можна додати спеції та зелень.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити