Цікава інтерпретація традиційної страви: вегетарінаський борщ
Ароматний і смачний борщ може бути і без м’яса – тому цей рецепт традиційної страви стане у нагоді для веганів та вегетаріанців. Також цікаво буде спробувати розбавити ним свій щоденний раціон. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – картопля;
- 150 г – цибуля;
- 100 г – морква;
- 250 г – буряк;
- 50 г – болгарський перець;
- 100 г – томатів;
- 100 г – кетчуп;
- 300 г – цвітна капуста;
- 3 зубчики – часнику;
- 2 ст. л. – оцету;
- 1 ст.л. – цукру;
- спеції за смаком.
Покроковий рецепт
- Всі овочі вимити, очистити та нарізати кубиками. Моркву можна нарізати соломкою.
- Обсмажуємо овочі на сковорідці або у мультиварці при режимі “Смаження” 15 хвилин. Спочатку смажимо моркву, цибулю та перець 5 хвилин, потім додаємо буряк з томатами і оцет з цукром. Смажимо ще пару хвилин, додаємо кетчуп і завершуємо смаження.
- Тепер у кастрюлі або у мультиварці при режимі “Суп” заливаємо водою засмажку з овочів, картоплю і цвітну капусту – варимо так до повної готовності або ж до закінчення програми.
- До готового борщу можна додати спеції та зелень.
Смачного!