Додайте яскравого смаку у страви: рецепт зеленого часникового соусу
Цей соус додасть нового смаку як і у ваш ранковий тост з яйцем, так і у вишукану вечерю зі стейком. Універсальний і яскравий зелений часниковий соус готується всього лише 10 хвилин. Приготуємо?
Інгредієнти:
- зелений часник – 5-6 стеблинок;
- орегано – чверть склянки;
- свіжа петрушка – чверть склянки;
- цибуля шалот – 1 шт.;
- яблучний оцет – три чверті склянки;
- оливкова олія – три чверті склянки;
- сіль – 1 ч.л.
Покроковий рецепт
- Додайте всі продукти в блендер, деякі зелень задалегідь подрібніть, а часник почистьте і поріжте на шматочки. Подрібніть у блендері все разом – і на цьому все!
- Замість петрушки можна використовувати кінзу. Такий соус варто зберігати в закритому контейнері у холодильнику. Зберігається у холодильнику він тиждень, а якщо заморозити – то і довше.
Смачного!