• UA
  • RU
  • Додайте яскравого смаку у страви: рецепт зеленого часникового соусу

    Цей соус додасть нового смаку як і у ваш ранковий тост з яйцем, так і у вишукану вечерю зі стейком. Універсальний і яскравий зелений часниковий соус готується всього лише 10 хвилин. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • зелений часник – 5-6 стеблинок;
    • орегано – чверть склянки;
    • свіжа петрушка – чверть склянки;
    • цибуля шалот – 1 шт.;
    • яблучний оцет – три чверті склянки;
    • оливкова олія – три чверті склянки;
    • сіль – 1 ч.л.

    Покроковий рецепт

    1. Додайте всі продукти в блендер, деякі зелень задалегідь подрібніть, а часник почистьте і поріжте на шматочки. Подрібніть у блендері все разом – і на цьому все!
    2. Замість петрушки можна використовувати кінзу. Такий соус варто зберігати в закритому контейнері у холодильнику. Зберігається у холодильнику він тиждень, а якщо заморозити – то і довше.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити