• UA
  • RU
  • Літня спека – час для домашнього полуничного морозива: простий рецепт

    Червень – ідеальний час поєднати сезон полуниці і літню спеку у готуванні домашнього морозива. Пропонуємо вам легкий рецепт домашнього полуничного морозива, смак якого входить до ТОП – 5 найпопулярніших.

    Інгредієнти:

    • полуниця – 300 г;
    • згущене молоко — 1 банка;
    • вершки 10% — 250 мл.

    Збиваємо!

    Для приготування краще використовувати блендер або міксер. Свіжу полуницю збиваємо у полуничне пюре, потім паралельно додаємо згущене молоко.

    Даємо охолонути суміші у морозилку до 40 хвилин. А тим часом збиваємо вершки до щільної піни.

    Замішуємо всі інгредієнти разом до стану пишного крему і знову у морозильник – на 2 години.

    Смачного!

    Фото: з мережі.
    Фото: з мережі.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити