Літня спека – час для домашнього полуничного морозива: простий рецепт
01 Червня, 2024
| Богуш Дарʼя
Червень – ідеальний час поєднати сезон полуниці і літню спеку у готуванні домашнього морозива. Пропонуємо вам легкий рецепт домашнього полуничного морозива, смак якого входить до ТОП – 5 найпопулярніших.
Інгредієнти:
- полуниця – 300 г;
- згущене молоко — 1 банка;
- вершки 10% — 250 мл.
Збиваємо!
Для приготування краще використовувати блендер або міксер. Свіжу полуницю збиваємо у полуничне пюре, потім паралельно додаємо згущене молоко.
Даємо охолонути суміші у морозилку до 40 хвилин. А тим часом збиваємо вершки до щільної піни.
Замішуємо всі інгредієнти разом до стану пишного крему і знову у морозильник – на 2 години.
Смачного!
Це може вас зацікавити
23 липня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити
23 липня в Україні День китів і дельфінів. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Трохима та Теофіла....
Ніч у Кам’янському пройшла без надзвичайних подій
Доброго ранку, громадо! Протягом цієї ночі на території міста надзвичайних подій не сталося. За інформацією...
В Музеї історії міста Кам’янське відбулася публічна розмова «Як мене (не) колонізували»
25 липня в Музеї історії міста Кам’янське відбулася публічна розмова «Як мене (не) колонізували» у...
Кам’янчан запрошують до міських парків на День Нептуна
27 липня о 18:00 в Центральному парку та 28 липня о 17:00 в Лівобережному парку...
Продовжується встановлення генераторів на котельні, які взимку опалюють лікарні, школи та дитячі садочки
«Ми забезпечили генераторами всі наші три відділення ЦНАП. Щоб в період відключень електроенергії адміністратори могли...