Літня спека – час для домашнього полуничного морозива: простий рецепт
01 Червня, 2024
| Богуш Дарʼя
Червень – ідеальний час поєднати сезон полуниці і літню спеку у готуванні домашнього морозива. Пропонуємо вам легкий рецепт домашнього полуничного морозива, смак якого входить до ТОП – 5 найпопулярніших.
Інгредієнти:
- полуниця – 300 г;
- згущене молоко — 1 банка;
- вершки 10% — 250 мл.
Збиваємо!
Для приготування краще використовувати блендер або міксер. Свіжу полуницю збиваємо у полуничне пюре, потім паралельно додаємо згущене молоко.
Даємо охолонути суміші у морозилку до 40 хвилин. А тим часом збиваємо вершки до щільної піни.
Замішуємо всі інгредієнти разом до стану пишного крему і знову у морозильник – на 2 години.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Уночі в Кам’янському надзвичайних подій не сталося
Про ситуацію в місті та області станом на ранок 3 липня інформував Кам’янський міський голова...
Кам’янчани в Інстаграм: випускники 2024!
Для всіх школярів літо традиційно є чимось довгоочікуваним, адже три місяця без навчання здаються неймовірним...
В Україні почалися жнива: Дніпропетровщина – серед лідерів по збору зернових
В Україні аграрії двадцяти однієї області вже почали збір ранніх зернових культур. На Дніпропетровщині розпочали...
Якої погоди очікувати у Кам’янському 4 липня
Липень не шкодує тепла для кам’янчан. Перша половина дня у Кам’янському буде ясною, а після...
Жіноча в’язниця, розміром з державу: «Талібан» виступив проти переговорів про права жінок
У суботу 29 червня Талібан виключив будь-які обговорення «внутрішніх проблем» Афганістану, основним питанням яких було...