Літня спека – час для домашнього полуничного морозива: простий рецепт
Червень – ідеальний час поєднати сезон полуниці і літню спеку у готуванні домашнього морозива. Пропонуємо вам легкий рецепт домашнього полуничного морозива, смак якого входить до ТОП – 5 найпопулярніших.
Інгредієнти:
- полуниця – 300 г;
- згущене молоко — 1 банка;
- вершки 10% — 250 мл.
Збиваємо!
Для приготування краще використовувати блендер або міксер. Свіжу полуницю збиваємо у полуничне пюре, потім паралельно додаємо згущене молоко.
Даємо охолонути суміші у морозилку до 40 хвилин. А тим часом збиваємо вершки до щільної піни.
Замішуємо всі інгредієнти разом до стану пишного крему і знову у морозильник – на 2 години.
Смачного!