• UA
  • RU
  • Французький салат з тунцем “Нісуаз”

    Відомий на весь світ французький салат Нісуаз стане вашим ідеальним ланчем – він складається зі свіжих овочів, тунця, варених яєць та гірчичної заправки. Приготуємо?

    Інгредієнти для салату:

    • мікс салатів – 300 г;
    • картопля – 300 г;
    • стручкова квасоля – 150 г;
    • помідори – 150 г;
    • маслини без кісточки – 50 г;
    • курячі яйця – 2 шт;
    • тунець філе або консервований – 185 г.

    Інгредієнти для заправки:

    • гірчиця зернами – 2 ч. л.;
    • часник – 1 зубчик;
    • винний оцет – 1 ст. л.;
    • лимонний сік – 1 ч. л.;
    • анчоуси – 5 шт.;
    • сіль – 1 ч. л.

    Покроковий рецепт

    1. Яйця та картоплю зварити – картоплю не до кінця аби не розвалювалась у готовій страві. Почистити і нарізати великими шматочками.
    2. Оливки розрізати на половини, томати нарізати як  і картоплю. Стручкову квасолю можна зварити або поставити у микрохвильовку на 5 хвилин.
    3. Якщо обрали консервовану рибу – злити воду. Якщо свіже філе – підсмажити на олії пару хвилин з обох сторін кубиками. Згідно оригінального рецепту, середина шматочків має бути сирою.
    4. Для заправки часник натерти, анчоуси нарізати. Всі інгредієнти соусу перемішати між собою.
    5. Всі складові салату перемішати, заправляти перед подачею на стіл.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити