Готуємо бабусині сметанні оладки поки кипить чайник
20 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Запашна бабусина випічка під силу навіть новачкам у цій справі. Сметанні оладки до сніданку готуються поки кипить чайник. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – яйця;
- 250 г – борощно;
- 50 г – цукор;
- 1 ч.л. – розпушувач;
- 80 г – сметана;
- дрібка – сіль;
- 3 ст.л. – рослинна олія.
Покроковий рецепт
- Яйця перемішати з цукром, додати сметану і олію.
- До яєчної суміші додаємо борошно і розпушувач. Солимо і вимішуємо тісто.
- Розкатуємо тісто товщиою у 3-5 мм. Вирізаємо форму майбутніх оладок.
- На середньому вогні обсмажуємо по 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
Дитячий смаколик до чаю: домашнє печиво
Всі дітлахи завжди в захваті від домашніх смаколиків – чомусь мамино печиво смакує краще за...
Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі
Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога....
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...