Готуємо бабусині сметанні оладки поки кипить чайник
Запашна бабусина випічка під силу навіть новачкам у цій справі. Сметанні оладки до сніданку готуються поки кипить чайник. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – яйця;
- 250 г – борощно;
- 50 г – цукор;
- 1 ч.л. – розпушувач;
- 80 г – сметана;
- дрібка – сіль;
- 3 ст.л. – рослинна олія.
Покроковий рецепт
- Яйця перемішати з цукром, додати сметану і олію.
- До яєчної суміші додаємо борошно і розпушувач. Солимо і вимішуємо тісто.
- Розкатуємо тісто товщиою у 3-5 мм. Вирізаємо форму майбутніх оладок.
- На середньому вогні обсмажуємо по 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!