• UA
  • RU
  • Готуємо класичні трюфельні цукерки вдома з п’яти інгредієнтів

    11 Вересня, 2024 | Новини |

    Трюфельні цукерки – улюбленці багатьох ласунів. Вони вкриті какао, тертим шоколадом або кокосовою стружкою, а у роті просто тануть. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 200 г – темний шоколад (не менше 70% какао);
    • 150 мл – вершки 33%;
    • 30 г – масло вершкове;
    • 1 ч. л. – ванільний екстракт;
    • 50 г – какао-порошок для обвалювання.

    Покроковий рецепт

    1. Подрібніть шоколад на шматочки. Розтопіть на водяній бані
    2. Вершки у невеликій кастрюлі доведіть до кипіння. Додайте вершкове масло і ванільний екстракт і залиште відпочивати на 5 хвилин. Влийте розтоплений шоколад і замішайте шоколадну однорідну суміш.
    3. Покладіть застигати у холодильник на 2 години.
    4. З охолодженої маси сформуйте кульки і обваляйте їх у какао.
    5. Перед подачею дайте цукеркам ще раз відпочити у прохолодному місці.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити