Готуємо класичні трюфельні цукерки вдома з п’яти інгредієнтів

11 Вересня, 2024 | Новини |

Трюфельні цукерки – улюбленці багатьох ласунів. Вони вкриті какао, тертим шоколадом або кокосовою стружкою, а у роті просто тануть. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 200 г – темний шоколад (не менше 70% какао);
  • 150 мл – вершки 33%;
  • 30 г – масло вершкове;
  • 1 ч. л. – ванільний екстракт;
  • 50 г – какао-порошок для обвалювання.

Покроковий рецепт

  1. Подрібніть шоколад на шматочки. Розтопіть на водяній бані
  2. Вершки у невеликій кастрюлі доведіть до кипіння. Додайте вершкове масло і ванільний екстракт і залиште відпочивати на 5 хвилин. Влийте розтоплений шоколад і замішайте шоколадну однорідну суміш.
  3. Покладіть застигати у холодильник на 2 години.
  4. З охолодженої маси сформуйте кульки і обваляйте їх у какао.
  5. Перед подачею дайте цукеркам ще раз відпочити у прохолодному місці.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити