• UA
  • RU
  • Хитрий і ледачий спосіб приготування медовику

    Улюблена класика – торт медовик. Хоча і в традиційному рецепті випікаються всі коржі окремо, ми знайшли хитрість – як зекономити час і пришвидшити смакування десертом. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • мед – 9 ст.л;
    • яйця – 6 шт.;
    • масло вершкове – 300 г;
    • сода – 0,5 ч.л;
    • розпушувач – 1 ч.л;
    • цукор – 400 г;
    • борошно – близько 650 г;
    • вершки жирні – 1 л;
    • згущене молоко – 300 г.

    Покроковий рецепт

    1. Мед прогріти на сковорідці з содою, допоки пінка не осяде. Додати вершкове масло, перемішати і зняти з вогню.
    2. Цукор, розпушувач та яйця взбити разом за допомогою міксера.
    3. Поєднуємо дві суміші, перемішуємо до однорідності. Всипати борошно та замісити тісто.
    4. Виливаємо у форми та випікаємо.
    5. Всі коржі випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин
    6. Коржі роділяємо на частини, а для крему замішуємо міксером холодні вершки та згущене молоко до пишності.
    7. Змащуємо коржи між собою, збоку та зверху торту.
    8. Торт ставимо в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.

     Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити