Кабачковий салат з часником та базиліком
01 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Такий салат доповнить вашу вечерю як і в спеку, так і холодними зимовими вечорами. Робиться 15 хвилин і розрахований на дві порції. Приготуємо?
Інгредієнти:
- кабачки- 700 г;
- базилік свіжий- 2 гілочки;
- часник- 3 зубчики;
- оливкова олія- 3 ст. л.;
- перець червоний пластівцями- 0.5 ч. л.;
- сіль- за смаком;
- перець чорний мелений- за смаком.
Покроковий рецепт
- Кабачки нарізати тоненькими шматочками, схожими за формою на спагетті. Базилік і часник подрібнити.
- На сковороді підігрійте часник і червоний перець кілька секунд до появи аромату.
- Додайте у сковорідку кабачки. Готуйте так 4 хвилини.
- Зніміть з вогню, додайте базилік та спеції, перемішайте все разом.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Оригінальний рецепт шакшуки: як зробити страву ідеальною
Смачний і незвичний спосіб приготування яєчні – шакшука. Ця ізраїльска страва стане для вас гастрономічним...
Правоохоронці попереджають про чергову шахрайську схему в Інтернеті
Шахраї пропонують роботу та намагаються виманити кошти громадян: про чергову схему зловмисників розповіли в Міністерстві...
У Кам’янському ніч минула без надзвичайних подій
Про ситуацію в місті станом на ранок 11 вересня повідомив Кам’янський міський голова Андрій Білоусов....
Слідом за голосами: в Кам’янському відбулася презентація антології військових письменників
В центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченко відбулася презентація "Антології військових письменників" в рамках програми-мандрівки "Слідом...