Кам’янчанам у записник: рецепт запорізької пасочки
22 Квітня, 2022
Дмитро Кубанов
Ну що, вже приготувалися до Великодня: паски напекли, крашанки пофарбували? Якщо ні, то ловіть рецептик смачної запорізької паски.
Інгредієнти
борошно – 2 кг
кисляк свіжий – 1 л
цукор – 1 кг
яйця – 10 шт.
жир домашній – 0,5 кг
сметана – 200 г
ванілін – 1–2 пакетики
сіль
дріжджі
Приготування
Спершу змішати разом кисляк, цукор, яйця, жир. Розвести й додати дріжджі з розрахунку 2 ложки на 1 л суміші. Потім додати тепле борошно і замішати, поки тісто не стане густим. Залишити його в теплому місці на ніч. Уранці все ще раз перемішати, поставити у форми – і в піч.
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram
Це може вас зацікавити
М’який і соковитий: як краще маринувати шашлик
Тепла пора року асоціюється з головною стравою будь-яких посиденьок – шашлик. Тут важливо не тільки...
Шах і мат: у Каневі представник ТЦК прийшов на сесію міськради і вручив депутатам повістки
У Каневі нового керівника територіального центру комплектування запросили для знайомства з депутатським корпусом, а він...
Кам’янське дощить! Прогулянка похмурим центром міста (фоторепортаж)
Центр Кам’янського як маленький мегаполіс – навіть під час дощу хтось біжить по своїх справах...
Підвищення тарифів на воду: вже скоро 50 грн за кубометр
Вже з 1 червня на деяких українців чекає підвищення тарифів на водопостачання. Відповідне рішення регулятор...
В Україні покращать харчування військовослужовців, – Міноборони
Фото: armyinform.com.ua Міністерство оборони України затвердило зміни до Каталогу харчування ЗСУ. Пропозиції напрацьовані спільно з...