• UA
  • RU
  • Кам’янчанам у записник: рецепт запорізької пасочки

    22 Квітня, 2022 | Новини |

    Ну що, вже приготувалися до Великодня: паски напекли, крашанки пофарбували? Якщо ні, то ловіть рецептик смачної запорізької паски.

    Інгредієнти

    борошно – 2 кг

    кисляк свіжий – 1 л

    цукор – 1 кг

    яйця – 10 шт.

    жир домашній – 0,5 кг

    сметана – 200 г

    ванілін – 1–2 пакетики

    сіль

    дріжджі

    Приготування

    Спершу змішати разом кисляк, цукор, яйця, жир. Розвести й додати дріжджі з розрахунку 2 ложки на 1 л суміші. Потім додати тепле борошно і замішати, поки тісто не стане густим. Залишити його в теплому місці на ніч. Уранці все ще раз перемішати, поставити у форми – і в піч.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити