• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Легкий салат з тунця і зелені

    09 Лютого, 2025 | Новини |

    Якщо ви шукаєте швидкий, смачний і корисний варіант для обіду або легкої вечері, цей салат із тунця та зелені — ідеальний вибір. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    Для приготування риби

    • Тунець, стейк – 200 г
    • Кунжут білий – 4 ст. л.
    • Сіль – за смаком
    • Перець чорний мелений – за смаком
    • Олія – 1 ст. л.

    Для салатної суміші

    • Рукола – 75 г
    • Груша – 1 шт.
    • Редиска – 4 шт.
    • Огірок – 2 шт.

    Для заправки

    • Сік лайма – 3 ст. л.
    • Олія – 2 ст. л.
    • Олія кунжутна – 2 ч. л.
    • Корінь імбиру свіжий – 30 г
    • Мед – 1 ч. л.

    Покроковий рецепт

    1.  Тунець обваляйте в спеціях та кунжуті. Викладіть рибу на сковорідку, яку попередньо нагріли на середньому вогні. Обсмажте стейк по 1 хвилиніз кожного боку.
    2. В окремий посуд вичавіть сік лайму, два види олії. Додайте натертий імбир (десь 2 ч.л.) і мед. Перемішайте.
    3. Овочі для салату помийте та наріжте слайсами/тонкими кружельцями.
    4. На тарілку викладіть редиску, огірок та грушу. Зверху додайте руколу і салатну заправку.
    5. Наріжте скибками стейк з тунця і викладіть зверху на салат.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram