• UA
  • RU
  • Максимально шоколадно: готуємо класичний торт "три шоколади"

    Здивуйте своїх гостей класичним тортом "три шоколади" у власному виконанні! Трішки натхнення і невелика кількість продуктів – цей бісквітний десерт стане вашим улюбленим. Приготуємо?

    Інгредієнти для коржа:

    • 2 шт – яйця;
    • 100 г – цукру;
    • 60 г – борошна;
    • 20 г – какао;
    • 50 г – розтопленого вершкового масла.

    Інгредієнти для суфле:

    • 600 г – вершків 30%;
    • 100 г – чорного шоколаду;
    • 100 г – молочного шоколаду;
    • 100 г – білого шоколаду;
    • 20 г – желатину;
    • 100 мл – молока.

    Покроковий рецепт

    1. Яйця збити з цукром, вмішати борошно, какао і розтоплене вершкове масло. Перемішати і випікати при 180°C протягом 20-25 хвилин.
    2. Желатин залити молоком і залишити набухати. Вершки збити до стану густої сметани.
    3. Всі три види шоколаду розтопити на водяній бані, до кожного додати по 200 г взбитих вершків та одну третину желатину відповідно.
    4. На охолоджений корж налити спочатку чорний шоколад і дати застигнути в холодильнику. Потім потворити так з молочним та білим шоколадом.
    5. Залишити в холодильнику до повного застигання. Для гарної подачі можна ще зверхи прикрасити розтопленим шоколадом.

    Смачного!

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити