Максимально шоколадно: готуємо класичний торт "три шоколади"

19 Серпня, 2024 |

Здивуйте своїх гостей класичним тортом "три шоколади" у власному виконанні! Трішки натхнення і невелика кількість продуктів – цей бісквітний десерт стане вашим улюбленим. Приготуємо?

Інгредієнти для коржа:

  • 2 шт – яйця;
  • 100 г – цукру;
  • 60 г – борошна;
  • 20 г – какао;
  • 50 г – розтопленого вершкового масла.

Інгредієнти для суфле:

  • 600 г – вершків 30%;
  • 100 г – чорного шоколаду;
  • 100 г – молочного шоколаду;
  • 100 г – білого шоколаду;
  • 20 г – желатину;
  • 100 мл – молока.

Покроковий рецепт

  1. Яйця збити з цукром, вмішати борошно, какао і розтоплене вершкове масло. Перемішати і випікати при 180°C протягом 20-25 хвилин.
  2. Желатин залити молоком і залишити набухати. Вершки збити до стану густої сметани.
  3. Всі три види шоколаду розтопити на водяній бані, до кожного додати по 200 г взбитих вершків та одну третину желатину відповідно.
  4. На охолоджений корж налити спочатку чорний шоколад і дати застигнути в холодильнику. Потім потворити так з молочним та білим шоколадом.
  5. Залишити в холодильнику до повного застигання. Для гарної подачі можна ще зверхи прикрасити розтопленим шоколадом.

Смачного!

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...

Чеський виробник "Škoda" презентував найдовший у світі трамвай

Чеська компанія "Škoda" офіційно презентувала найдовший у світі трамвай. 60-метровий "Škoda ForCity Smart 38T" вийшов...

Фруктово-сирна закуска: сендвіч з малиною та брі

Цікавий сніданок або ж чудове гастрономічна закуска до вашої вечері – це про поєднання малини...

Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди

У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...

Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе

Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...