Німецький десерт у сковорідці: рецепти європейських господинь
Європейські господині вражають своєю винахідливістю у приготуванні десертів – один з них це німецький пиріг на сковорідці. Приготуємо?
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт;
- сіль – дрібка за смаком;
- ванільний цукор – 10 г;
- цукор – 5 ст.л.;
- молоко – 250 мл;
- борошно – 120 г;
- вершкове масло – 50г.
Покроковий рецепт
- Білки та жовтки віідділити. Білки збити до піни, у жовтки додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і половину молока.
- До жовтків додаємо борошно, перемішуємо і вливаємо залишики молока. Додаємо білки до яєчної суміші.
- Сковорідку змащуємо маслом, прогріваємо. Вливаємо тісто і смажимо 5 – 7 хвилин.
- Перевертаємо пиріг і смажимо з іншої сторони ще декілька хвилин.
Смачного!