• UA
  • RU
  • Пастуший пиріг: рецепт від Пави

    21 Листопада, 2023 | Новини |

    Переможець сьомого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" і учасник битви сезонів Вадим Бжезинський поділився з підписниками рецептом цікавої страви, яку англійці називають пастуший пиріг, але простіше кажучи – це запіканка з картоплі та фаршу.

    Які інгредієнти необхідні для приготування?

    • Картопля — 1 кг;
    • фарш (яловичина) — 700 г;
    • цибуля — 1 шт.;
    • морква — 1 шт.;
    • горошок с/м — 150 г;
    • вершкове масло — 30 г;
    • олія — 30 г;
    • часник — 2 зубчика;
    • копчена паприка — 0,5 ч.л.;
    • борошно пшеничне — 1 ст.л.;
    • томатна паста — 1 ст.л.;
    • відвар з картоплі — 150−200 мл;
    • молоко — 150 мл;
    • сир твердий — 50−70 г;
    • сіль, перець, улюблені спеції.

    Картошка с фаршем слоями в духовке рецепт с фото - 1000.menu

    Спосіб приготування

    Картоплю відварити та зробити пюре. Потім додати молоко і половину порції сиру.

    Наступний крок – це обсмаження фаршу на олії. Після цього треба нарізати моркву та цибулю дрібними кубиками і додати до фаршу разом з вершковим маслом та спеціями. Готувати 10 хвилин. Далі необхідно додати борошно (це обов’язково, бо якщо цього не зробити, то консистенція буде рідкою). Після – томатну пасту, зелений горошок, паприку, часник та відвар з картоплі.

    І залишився останній крок. Готову начинку з фаршу покрити картопляним пюре та потерти зверху сир. Готувати страву у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15−20 хвилин — до золотої скоринки.

    Радуйте себе та близьких новими стравами. Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити