• UA
  • RU
  • Порятунок від спеки холодною кавою: легкий рецепт Фрапе

    Простий до неможливості рецепт кави, в якій традиційно викрристовується саме розчинна версія. Насамперед Фрапе складається власне з завареної кави, льоду, молока та інколи цукру, що збиті разом до приємної однорідної консистенції. Тож сьогодні пропонуємо один з найпопулярніших варіантів приготування.

    Інгредієнти:

    Як приготувати еспреси з розчинної кави?

    Для цього треба залити 4 ч. л. гранул 2 ст. л. гарячої води та перемішайте до однорідності, за бажанням додайте цукор вже на цьому етапі. Таким чином в нас вийшла одна порція еспресо або шот.

    Готуємо каву Фрапе

    1. Обираємо улюблену чашку або склянку об’ємом не менше ніж 400 мл.
    2.  У блендері, шейкері або будь-яким іншим зручним способом перебиваємо 40 мл еспресо, 2 ч. л. цукру, 200 мл молока, 2/3 склянки льоду до однорідності.
    3. Переливаємо у склянку і готово! Краще додати ще льоду, аби напій залишався холодним якнайдовше.

    Смачного!

    Фото: з мережі
    Фото: з мережі

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити