• UA
  • RU
  • Салат з бринзою і в’яленими томатами

    Бринза — м’який, розсільний сир, розрахований на тих, хто любить солоненьке. Смачна бринза може стати окремою закускою (особливо в поєднанні з овочами). Крім того, з бринзою можна приготувати багато страв.

    “Поєднання бринзи та овочів — це справжній кулінарний шедевр”, – каже відомий український кухар Євгеній Клопотенко.

    Тому пропонуємо вашій увазі рецепт салату. Він не лише смачний, а й легкий у приготуванні.

    Інгредієнти:

    • 200 г бринзи;
    • 5-6 в’ялених томатів;
    • 5-6 чорносливин;
    • 90-100 г міксу салатів;
    • 2 ст. л. гарбузового насіння;
    • сік половини лимона;
    • 2-3 ст. л. оливкової олії;
    • сіль за смаком.

    Спосіб приготування:

    • підготовка овочів: викладіть мікс салатів у велику миску. Наріжте чорнослив і в’ялені томати тонкими смужками та додайте до зелені;
    • додавання бринзи: розламайте бринзу на невеликі шматочки та акуратно перемішайте з салатом;
    • заправка: полийте салат соком лимона, додайте оливкову олію. Якщо потрібно, трохи посоліть. Перед подачею посипте гарбузовим насінням.

    Цей салат готовий за лічені хвилини, але його смак залишається в пам’яті надовго. Насолоджуйтесь!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити