• UA
  • RU
  • Сезонний яблучний смаколик: десерт до вечірнього чаювання

    Поки яблучний сезон триває, варто не прогавити цей ідеальний момент спробувати яблучні печива. Готуються лише півгодини, а рецепт зрозуміють початківці у випіканні. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 шт – яйця;
    • 2 шт – яблука;
    • 100 г – цукор;
    • 100  г – вершкове масло;
    • 350 г – борошно;
    • 15 г – розпушувач;
    • цукрова пудра для подачі.

    Покроковий рецепт

    1. Яйця збиваємо міксером чи блендером близько хвилини, до утворення пишної маси. Всипаємо цукор і продовжуємо взбивати, додаючи масло, розпуувач і поступово борошно.
    2. Яблука очистити, нарізати кубиками. Перемішуємо з тістом.
    3. Формуємо печиво. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
    4. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою за бажанням.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити