Сезонний яблучний смаколик: десерт до вечірнього чаювання
22 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Поки яблучний сезон триває, варто не прогавити цей ідеальний момент спробувати яблучні печива. Готуються лише півгодини, а рецепт зрозуміють початківці у випіканні. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – яйця;
- 2 шт – яблука;
- 100 г – цукор;
- 100 г – вершкове масло;
- 350 г – борошно;
- 15 г – розпушувач;
- цукрова пудра для подачі.
Покроковий рецепт
- Яйця збиваємо міксером чи блендером близько хвилини, до утворення пишної маси. Всипаємо цукор і продовжуємо взбивати, додаючи масло, розпуувач і поступово борошно.
- Яблука очистити, нарізати кубиками. Перемішуємо з тістом.
- Формуємо печиво. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
- Готове печиво посипаємо цукровою пудрою за бажанням.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі
Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога....
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Як приготувати яблучні кекси без грама цукру
Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, але солоденького все ж хочеться, то пропонуємо вашій увазі...
Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня
Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...