Сезонний яблучний смаколик: десерт до вечірнього чаювання
Поки яблучний сезон триває, варто не прогавити цей ідеальний момент спробувати яблучні печива. Готуються лише півгодини, а рецепт зрозуміють початківці у випіканні. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – яйця;
- 2 шт – яблука;
- 100 г – цукор;
- 100 г – вершкове масло;
- 350 г – борошно;
- 15 г – розпушувач;
- цукрова пудра для подачі.
Покроковий рецепт
- Яйця збиваємо міксером чи блендером близько хвилини, до утворення пишної маси. Всипаємо цукор і продовжуємо взбивати, додаючи масло, розпуувач і поступово борошно.
- Яблука очистити, нарізати кубиками. Перемішуємо з тістом.
- Формуємо печиво. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
- Готове печиво посипаємо цукровою пудрою за бажанням.
Смачного!