Швидкий рецепт шоколадного пудингу для справжніх ласунів
Молочна основа і невелика кількість какао за 10 хвилин можуть стати неймовірно смачним шоколадним пудингом на вашому столі. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 130 г – печиво;
- 3 ст.л. – какао;
- 1 л – молоко;
- 4 ст.л. – кукурудзяний крохмаль;
- дрібка – ванілін;
- 150 г – цукор.
Покроковий рецепт
- Печиво дрібнимо до крихт, додаємо столову ложку какао.
- У кастрюлю додаємо половину молоко, ванілін і крохмалю. Збиваємо і ставимо на повільний вогонь. Доводимо до кипіння.
- Цукор висипаємо на сковорідку і карамелізуємо. Додаємо молоко і перемішуємо.
- На дно склянок утрамбовуємо крихти, зверху виливаємо молочну масу з карамеллю.
- У кастрюлю додаємо іншу частину молока, крохмаль і залишки какао. Доводимо до кипіння на середньому вігню. Загустівшу масу викладаємо як верхній шар у склянку.
- Ставимо на холодильник на 2 години до застигання.
Смачного!