Швидкий та простий рецепт яблуневої троянди
Чудовий варіант чогось солодкого до столу – це смачна випічка з яблуком. Давайте спробуємо разом приготувати гарні та смачні яблуневі троянди.
Інгрідієнти:
- Листове тісто – 400 г;
- Мед – 40 г;
- Яблука – 3 шт;
- Кориця – 5 г;
- Цукрова пудра – 20 г;
- Олія – 15 г.
Приготування:
Тісто розкласти на стіл, розрізати на стрічки приблизно 5х25см.
Стрічки змастити медом.
Яблука розрізати на тоненькі шматочки та викласти на тісто.
Накрити яблука іншим кінцем краєм тіста, склавши його навпіл.
Закрутити все в троянду.
В змащену олією форму скласти троянди та випікати 20-30 хв при температурі 180°.
Після запікання посипати корицею та сахарною пудрою для смаку.
На смак й вигляд – дивовижно! Самі куштуйте і гостей дивуйте.