Смачний старт дня: яблучні кільця в омлеті
Омлет з яблучними кільцями – це універсальна страва, яка може бути як основним елементом сніданку, так і легким десертом. Соковиті яблука надають омлету солодкості, а легка кислинка створює приємний контраст. Приготуємо?
Інгредієнти:
- Яблуко – 2 шт.;
- Яйце – 2 шт.;
- Молоко 2,5 % – 0,5 склянки;
- Борошно – 2 ст. л.;
- Масло вершкове 73 % – 1 ст. л.;
- Цукор – 1 ст. л.;
- Олія – 1 ч. л.;
- Кориця – 1 ч. л.;
- Цукрова пудра – 1 ст. л.;
- М’ята – пучок.
Покроковий рецепт
- Відділяємо жовтки від білків, останні добре збиваємо з цукром.
- До жовтків доаємо борошно та корицю, молоко. Перемішуємо між собою і додаємо білки.
- Яблука помити, очистити і позбавитись серединки. Нарізати колечками.
- Яблучні кільця занурюємо в яєчну суміш. Обсмажуємо на пательні з обох сторін до золотистої скоринки.
Смачного!