• UA
  • RU
  • "Такого ви точно не їли": незвичайний рецепт борщу від відомого кулінара з Кам’янського

    28 Жовтня, 2022 | Новини |

    Переможець кулінарного шоу "МастерШеф" сьомого сезону Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом борщу.

    "Варіантів приготування борщу дуже багато, не претендуючи на правильну версію, хочу поділитися своїм рецептом, швидким і смачним, без особливої метушні", – зазначив Пава.

    Інгредієнти:

    • цибуля – 1/2 шт
    • морква – 1 шт
    • часник – 1 зуб
    • лавровий лист – 1 шт
    • базилік – 1 гілочка
    • печериці – 200-250 г
    • заправка (томатна) – 1 уп
    • картопля – 2-3 шт
    • капуста брокколі – 250 г
    • вода питна 1.5 л
    • сметана
    • копчена паприка – дрібка
    • сіль, перець, кріп та зелена цибуля

    Приготування:

    Готуємо овочевий бульон: моркву та цибулю підпікаємо на сухій сковороді до золотистого кольору. Кладемо у кастрюлю, додаємо базилік, лавровий лист, часник, ніжки печериць. Заливаємо холодною водою і варимо 25 хв. По готовності усі інгредієнти дістаємо з бульйону.

    Скриншот посту з рецептом на сторінці в Instagram Вадима Бжезинського

     

    Нарізаємо картоплю і відправляємо у бульон. Додаємо заправку та готуємо 5-10хв.

    Печериці нарізаємо навпіл, підсмажуємо на сковороді гриль і як тільки картопля готова додаємо гриби і брокколі.Готуємо ще 5-7 хвилин і смакуємо. Подаємо зі сметаною з додаванням паприки. Прикрашаємо кріпом та зелено цибулею.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTubeFacebookInstagramTelegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити