• UA
  • RU
  • Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем

    13 Вересня, 2024 | Новини Рецепти |

    Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 4 шт – яйця;
    • 2 шт – булочки або тости;
    • 1 шт – авокадо;
    • 60 г – лосось;

    Інгредієнти для соусу:

    • 3 шт – яєчні жовтки;
    • 150 г – вершкове масло;
    • 0,5 ст.л. – лимонний сік ;
    • свіжомелений білий перець, сіль за смаком;
    •  1 ст. л. – холодна вода.

    Покроковий рецепт

    1. Жовтки взбити з холодною водою, лимонним соком, сіллю та спеціями за бажанням.
    2. На водяній бані жовтки прогріти, а потім поступово додавати розтоплене вершкове масло.
    3. Булочки або тости підсмажити з обох сторін на сковорідці.
    4. Авокадо очистити та нарізати скибочками.
    5. Зварити яйце – пашот. Для цього окріп розкрутіть і киньте туди вже розбите яйце. Варити 3-5 хвилин.
    6. Тепер складаємо сніданок: спочатку хліб, зверху авокадо, за ним лосось і яйце-пашот. Зверху полити соусом.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити