Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем

13 Вересня, 2024 | Новини Рецепти |

Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 4 шт – яйця;
  • 2 шт – булочки або тости;
  • 1 шт – авокадо;
  • 60 г – лосось;

Інгредієнти для соусу:

  • 3 шт – яєчні жовтки;
  • 150 г – вершкове масло;
  • 0,5 ст.л. – лимонний сік ;
  • свіжомелений білий перець, сіль за смаком;
  •  1 ст. л. – холодна вода.

Покроковий рецепт

  1. Жовтки взбити з холодною водою, лимонним соком, сіллю та спеціями за бажанням.
  2. На водяній бані жовтки прогріти, а потім поступово додавати розтоплене вершкове масло.
  3. Булочки або тости підсмажити з обох сторін на сковорідці.
  4. Авокадо очистити та нарізати скибочками.
  5. Зварити яйце – пашот. Для цього окріп розкрутіть і киньте туди вже розбите яйце. Варити 3-5 хвилин.
  6. Тепер складаємо сніданок: спочатку хліб, зверху авокадо, за ним лосось і яйце-пашот. Зверху полити соусом.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити