Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 4 шт – яйця;
- 2 шт – булочки або тости;
- 1 шт – авокадо;
- 60 г – лосось;
Інгредієнти для соусу:
- 3 шт – яєчні жовтки;
- 150 г – вершкове масло;
- 0,5 ст.л. – лимонний сік ;
- свіжомелений білий перець, сіль за смаком;
- 1 ст. л. – холодна вода.
Покроковий рецепт
- Жовтки взбити з холодною водою, лимонним соком, сіллю та спеціями за бажанням.
- На водяній бані жовтки прогріти, а потім поступово додавати розтоплене вершкове масло.
- Булочки або тости підсмажити з обох сторін на сковорідці.
- Авокадо очистити та нарізати скибочками.
- Зварити яйце – пашот. Для цього окріп розкрутіть і киньте туди вже розбите яйце. Варити 3-5 хвилин.
- Тепер складаємо сніданок: спочатку хліб, зверху авокадо, за ним лосось і яйце-пашот. Зверху полити соусом.
Смачного!