• UA
  • RU
  • Універсальна страва: фарширована картопля з грибами

    Класичні інгредієнти, швидкість у приготуванні і мінімальна кількість часу – це точно про цей рецепт фаршированої картоплі з грибами. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • картопля – 5 шт.;
    • гриби (печериці або маслюки) – 250 г;
    • шинка – 200 г;
    • сир плавлений (можна замінити сметаною або вершками) – 400 г;
    • кукурудза консервована – 100 г;
    • зелений горошок – 100 г;
    • перець, сіль та зелень до смаку.

    Покроковий рецепт

    1. Картоплі гарно помити, розрізати навпіл. Між половинками покласти шматочок масла, завернути у фольгу і випікати так до повної готовності 40-45 хвилин.
    2. Для першої начинки дрібно нарізаємо шинку, додаємо кукурудзу, сир та перемішуємо.
    3. Для другої начинки гриби ріжемо на невеликі шматочки й трохи підсмажуємо їх. Замість консервованого горошку для начинки можна взяти молодий горошок, попередньо опустивши його в окріп на 2 хвилини. Гриби з’єднуємо з сиром, зеленим горошком і перемішуємо.
    4. З половинок картоплі трохи виймаємо ложкою серединки, які перемішуємо з начинками і викладаємо у картоплі.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити