Відкриваємо сезон кабачків: рецепт запечених овочей з лимоном
Легкість у приготуванні та актуальні сезонні продукти – запечені кабачки в духовці ваш правильний вибір. Вони можуть бути як і окремий гарнір, як легка закуска до чогось або повністю замінити вечерю. Український шеф-кухар Євген Клопотенко також поділився деякими секретами у приготуванні.
Інгредієнти:
Готуємо!
- Миємо овочі та ріжемо як до вподоби – наприклад півкільця з товщиною 2-3 см.
2. Викладаємо у миску і додаємо: ½ ч. л. солі, 1 ч. л. суміші спецій, сік чверті лимона, 3 розчавлені ножем зубчики часнику та 2 ст. л. олії. Перемішати та засікти на процес маринування 10 хв.
3. У духовку на 20 хв до 200 градусів. На цьому все готово – можна подавати з улюбленим соусом.
Смачного!