• UA
  • RU
  • Відкриваємо сезон кабачків: рецепт запечених овочей з лимоном

    Легкість у приготуванні та актуальні сезонні продукти – запечені кабачки в духовці ваш правильний вибір. Вони можуть бути як і окремий гарнір, як легка закуска до чогось або повністю замінити вечерю. Український шеф-кухар Євген Клопотенко також поділився деякими секретами у приготуванні.

    Інгредієнти:

    Готуємо!

    1. Миємо овочі та ріжемо як до вподоби – наприклад півкільця з товщиною 2-3 см.
    Фото: Євген Клопотенко
    Фото: Євген Клопотенко

    2.  Викладаємо у миску і додаємо: ½ ч. л. солі, 1 ч. л. суміші спецій, сік чверті лимона, 3 розчавлені ножем зубчики часнику та 2 ст. л. олії. Перемішати та засікти на процес маринування 10 хв.

    Фото: Євген Клопотенко
    Фото: Євген Клопотенко

    3. У духовку на 20 хв до 200 градусів. На цьому все готово – можна подавати з улюбленим соусом.

    Фото: Євген Клопотенко
    Фото: Євген Клопотенко

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити