Вітання із Сакартвело: салат із баклажанів по-грузинськи

Терпкі волоські горіхи і пряна кінза шикарно доповнюють смак обсмажених овочів. А часник і ароматні спеції надають страві пікантних ноток.

Вітання із Сакартвело:салат із баклажанів по-грузинськи / Фото: з мережі

Складові:

  • 3-4 баклажани;
  • сіль за смаком;
  • 3 ст. ложки олії на ваш смак ( оливкова або соняшникова);
  • 150 г волоських горіхів;
  • ½ пучка кінзи;
  • 2 зубчики часнику;
  • мелений чорний перець за смаком;
  • ½ ч. ложки хмелі-сунелі;
  • 3-4 ст. ложки сметани.

Приготування:

Баклажани наріжте невеликими кубиками та посоліть. Обсмажте у 2-3 прийоми на олії до золотистої скоринки – на це піде 5-6 хвилин.

Волоські горіхи та кінзу дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес.

З’єднайте баклажани з горіхами, кінзою та часником. Додайте сіль, перець, хмелі-сунелі та сметану, перемішайте.

Раніше ми писали: Гарна ідея для сніданку: панкейки з секретним інгредієнтом

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити