• UA
  • RU
  • Всесвітній день морозива: рецепт простого десерту від відомої кулінарки

    10 Червня, 2022

    Морозиво можна легко приготувати вдома, а смак вийде кращим, ніж в магазині.

    Відома українська кулінарка Лілія Цвіт поділилася рецептом морозива «Пломбір».

     

    Інгредієнти:

    • 500 г вершків 30%;
    • 300 г сирого згущеного молока;
    • 2 шт. вафлі

     

    Приготування:

    Збиваємо вершки до утворення пишної маси. Дуже важливо не перезбити, щоб вершки не розшарувалися.

    Додаємо сире згущене молоко.

    Перемішуємо все міксером. Важливо, щоб і вершки і згущене молоко були з холодильника.

    В морозиво можна додавати будь-які улюблені наповнювачі – горішки, шоколад, карамель, джем тощо.
    Покладіть вафлю у форму, викладіть морозиво, розподіліть по формі, зверху покладіть другу вафлю.

    Відправте в морозильну камеру на 3-4 години. Коли морозиво повністю замерзне, розріжте його гарячим ножем на 8 порцій.

     

    Смачного!

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Німецькі супермаркети під прицілом: наркотики у бананових ящиках

    У Берліні в низці супермаркетів та прилеглої до нього федеральної землі Бранденбург у ящиках із...

    «Весна fest – 2024» на підтримку Збройних сил України

    За сприяння міського голови Андрія Білоусова, ГО «Бджола», Молодіжної ради міста та управління молоді в...

    Українські полярники пояснили, чому кити вистрибують із води

    Одне з найбільш видовищних видовищ в Антарктиді – це стрибки китів. Кити часто стрибають, але зафіксувати...

    Чергове вбивство ще двох українців у Німеччині: підозрюють громадянина росії

    Двоє українців були вбиті в місті Мурнау в баварському районі Гарміш-Партенкірхен. 36-річний чоловік помер на...

    Бутерброд як витвір мистецтва: як зробити шедевр за допомогою звичайного редису

    Іноді, щоб здивувати рідних та близьких – достатньо зробити звичайнісінький бутерброд. Навіть на кухні можна...