Всесвітній день морозива: рецепт простого десерту від відомої кулінарки

10 Червня, 2022 | Новини |

Морозиво можна легко приготувати вдома, а смак вийде кращим, ніж в магазині.

Відома українська кулінарка Лілія Цвіт поділилася рецептом морозива "Пломбір".

 

Інгредієнти:

  • 500 г вершків 30%;
  • 300 г сирого згущеного молока;
  • 2 шт. вафлі

 

Приготування:

Збиваємо вершки до утворення пишної маси. Дуже важливо не перезбити, щоб вершки не розшарувалися.

Додаємо сире згущене молоко.

Перемішуємо все міксером. Важливо, щоб і вершки і згущене молоко були з холодильника.

В морозиво можна додавати будь-які улюблені наповнювачі – горішки, шоколад, карамель, джем тощо.
Покладіть вафлю у форму, викладіть морозиво, розподіліть по формі, зверху покладіть другу вафлю.

Відправте в морозильну камеру на 3-4 години. Коли морозиво повністю замерзне, розріжте його гарячим ножем на 8 порцій.

 

Смачного!

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити