Всесвітній день морозива: рецепт простого десерту від відомої кулінарки
Морозиво можна легко приготувати вдома, а смак вийде кращим, ніж в магазині.
Відома українська кулінарка Лілія Цвіт поділилася рецептом морозива "Пломбір".
Інгредієнти:
- 500 г вершків 30%;
- 300 г сирого згущеного молока;
- 2 шт. вафлі
Приготування:
Збиваємо вершки до утворення пишної маси. Дуже важливо не перезбити, щоб вершки не розшарувалися.
Додаємо сире згущене молоко.
Перемішуємо все міксером. Важливо, щоб і вершки і згущене молоко були з холодильника.
В морозиво можна додавати будь-які улюблені наповнювачі – горішки, шоколад, карамель, джем тощо.
Покладіть вафлю у форму, викладіть морозиво, розподіліть по формі, зверху покладіть другу вафлю.
Відправте в морозильну камеру на 3-4 години. Коли морозиво повністю замерзне, розріжте його гарячим ножем на 8 порцій.
Смачного!
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram