• UA
  • RU
  • Встигніть до кінця сезону: домашній абрикосовий пиріг

    До кінця абрикосового сезону залишається зовсім мало часу, а приготувати щось з сезонних фруктів обов’язково треба! Пропонуємо рецепт домашнього абрикосового пирога. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • яйця – 2 шт;
    • цукор – 100 г;
    • сіль – дрібка за смаком;
    • ванільний цукор – 1 ч.л.;
    • олія – 70 мл;
    • сметана – 130 г;
    • борошно – 220 г;
    • розпушувач – 1 ч.л.;
    • абрикоси – 350 г.

    Інгредієнти для крихти:

    • борошно – 50 г;
    • цукор – 50 г;
    • вершкове масло (охолоджене) – 50 г.

    Покроковий рецепт

    1. Яйця збити з ванільним та звичайним цукром, додати сіль та сметану.
    2. Борошно з розпушувачем просіюємо до яєчної суміші. Замішуємо тісто.
    3. Абрикоси почистити, видалити кісточки та шкірку. Нарізати частинками.
    4. Тісто у формі для випікання розпоідлити рівним шаром і викласти абрикоси.
    5. Змішуємо за допомогою міксера чи блендера борошно з цукром і холодним маслом. Цю крихту висипаємо зверху абрикос.
    6. Випікати 40 хвилин при температурі у 180 градусів.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити