Запасаємось на зиму: простий рецепт квашених помідорів
07 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Квашення є чудовою альтернативою консервації, чому б не спробувати для цьогорічних зимових запасів? Простий рецепт від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка підійде навіть для тих. хто робить це в перший раз.
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
Варто сказати, що даний набір продуктів розрахований на банку у три літри!
- Помийте помідори та зелень. На дно банки вкладіть порізаний часник. Щільно один до одного викладіть до банки помідори, петрушку, кріп, пару листочків хріну та смородини.
- Для розсолу в каструлю налийте холодну кип’ячену воду, додайте 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі та перемішайте. Влийте розсіл в банку з томатами та закрийте нетугою капроновою або силіконовою кришкою.
- Банку поставте в миску чи іншу посудину та залиште постояти 3 дні за кімнатної температури. Під час бродіння розсіл може потрохи виливатися з банки — це нормально.
- Зберігайте квашені помідори в холодному погребі або у холодильнику.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Яблучний брауні у мікрохвильовій печі (ВІДЕО)
Швидкий, простий і незвичайний – низькокалорійний яблучний брауні на вашому столі вже за 10 хвилин....
Актуальні ціни на продукти харчування у Кам’янському на 7 вересня 2024 року
Перша субота осені зустріла кам’янчан не тільки прохолодою погодою, а й наступними цінами на основні...
Потрібно заборонити виїзд дітей з України, – Дмитро Корчинський
Український політик, громадський діяч та лідер політичної партії "Братство" Дмитро Корчинський висловився в ефірі телеканалу...
В Міноборони повідомили про кодифікацію ручних гранат українського виробництва
Допущено до експлуатації у військах оборонну осколкову гранату – аналог радянської Ф-1. Про це повідомила пресслужба Міноборони....
У Кам’янському чоловік пограбував власну тітку
У Кам’янському районі за пограбування поліцейські затримали жінку та чоловіка. В одному випадку жінка побила...