"Зелені канапки": оригінальна закуска з авокадо та горошком
Канапки – така проста і легка страва, і в той же час може стати оригінальним акцентом гостинного столу. Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився своїм баченням поєднання сиру, горошку та авокадо.
Інгредієнти (на 5 порцій):
"Крутимо" канапки!
- Варимо горошок в окропі протягом 2 хвилин. Після, зливаємо зайву воду.
- Подрібнюємо горох, авокадо, 1 ст. л. олії, 1 ч. л. лимонного соку разом. Це можна зробити за допомогою блендера.
- На скибки хлібу намащуємо намазку з горошку та авокадо.
- Зверху викладаємо сир і прикрашаємо гілочкою м’яти.
Смачного!